در روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴، کنفرانس علمی با عنوان «مصرف داروی ماسیتنتان (Macitentan) با نام تجاری لیراتان در بیماران مبتلا به پرفشاری ریوی (PAH)» به میزبانی مرکز تحقیقات قلب کودکان و با حضور اعضای هیأت علمی، پزشکان فوقتخصص قلب کودکان، جراحان قلب کودکان، دستیاران فوقتخصصی، دستیاران تخصص و کارورزان پزشکی در سالن جلسات پژوهشکده قلب و عروق اصفهان برگزار گردید.
در راستای اجرای طرح پژوهشی با عنوان «بررسی چالشها و راهکارهای ارتقاء کیفیت برنامه بازتوانی قلبی و پیشگیری ثانویه»، جلسهای تخصصی با حضور مسئول محترم واحد رتبهبندی و طرحهای تأثیرگذار دانشگاه، سرکار خانم دکتر کتایون ربیعی، و دکتر نازنین سلیمانی، پژوهشگر و مدیر آموزش و پژوهش مرکز تحقیقات بازتوانی قلبی، برگزار شد.
در راستای توسعه همکاریهای علمی و بینمرکزی و با هدف تبادل تجربیات و همافزایی در حوزه سیاستگذاری سلامت، جلسهای به درخواست مرکز تحقیقات بازتوانی قلبی با حضور جناب آقای دکتر مصطفی امینی، رئیس محترم مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، و سرکار خانم دکتر نازنین سلیمانی، پژوهشگر و مدیر آموزش و پژوهش مرکز تحقیقات بازتوانی قلبی برگزار گردید.
پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، با همکاری سازمانهای بینالمللی و منطقهای، اولین جلسه از وبینار آموزشی دو روزه با عنوان
"The Role of Lifestyle Medicine in Treatment, Regression, and Prevention of NCDs"را در تاریخ ۲۶ خرداد ماه (۱۶ June) برگزار کرد.روز چهارشنبه مورخ 11/04/1404، بازدیدی از مرکز تحقیقات اختلالات عضلانی و اسکلتی توسط دکتر رویا کلیشادی، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات، دکتر گلرخ عتیقه چیان، سرپرست هماهنگی امور مراکز تحقیقاتی، دکتر صاحب جان ترکیان، کارشناس مسئول مراکز تحقیقاتی و پژوهشکدهها و مهندس محمد مکارمی نیا، سرپرست امور عمومی معاونت تحقیقات و فناوری انجام شد.
فرایند ارزشیابی سالانه فعالیت های تحقیقات و فناوری مراکز تحقیقات علوم پزشکی سال 1402 با همراهی معاونین، مدیران و کارشناسان محترم ارزشیابی مراکز تحقیقات علوم پزشکی کشور انجام پذیرفت. در این راستا مراکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نتایج زیر دست یافت:
ارتقاءشاخص z ،30 مرکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین مراکز تحقیقاتی همگروه خود در ارزشیابی سالیانه مراکز تحقیقاتی سطح کشور
در سال 2024، مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) ۱۰۵۶ پژوهشگر ایرانی را به عنوان پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان معرفی کرده است که این افراد در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی قرار دارند.
در پی تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان در روزهای پایانی خرداد ماه ۱۴۰۴، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف انجام پژوهشهای مرتبط با عوارض سلامت پیش آمده و ارزیابی عملکرد تیمهای مدیریت بحران، سلسله جلساتی تخصصی برگزار نمود.
فعالیت های انجام شده توسط دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشگاه
ردیف
فعالیت
زمان اجرا
دکتر سعیده بحرانی، متخصص قلب و معاون مرکز تحقیقات پرفشاری خون پژوهشکده قلب و عروق در خصوص بیماریهای پرفشاری خون و باید هاو نباید های این بیماری سخن گفت.
دکتر بحرانی بیماری پرفشاری خون را بیماری عنوان کرد که فشار خون دائماً در رگهای بدن به صورت نرمال بالاتر از حد طبیعی خود باشد و متاسفانه این بیماری در اصفهان از بین هر سه نفر، یک نفر به این بیماری مبتلا می باشد.