مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان با حضور استاندار، پژوهشگران، مدیران و مسئولان دانشگاه های استان برگزار شد.
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان با حضور استاندار اصفهان، پژوهشگران، مدیران و مسئولان دانشگاه های استان در محل تالار همایش های پیامبراعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد.
در این مراسم دکتر سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان ضمن بیان مسائل و مشکلات انجام پژوهش در کشور اظهار داشت: ما باید به مرجعیت پژوهش و جایگاه آن در جامعه بیشتر بپردازیم و مقام ارزشمند پژوهشگر را تکریم کنیم و در کنار تبیین جایگاه پژوهش باید ضمن شناخت مشکلات این حوزه با هم افزایی که حول تبیین این شناخت به وجود می آید ظرفیت های جدیدی را در کالبد خود احساس کنیم .
همچنین دکتر مرتضوی بیان داشت: اندیشیدن و پژوهش نیاز اساسی جوامع رو به پیشرفت است. اگر پژوهش کم رنگ شود، دانش بشری به مخاطره خواهد افتاد. امر پژوهش از حیث این که امر آموزش را راهبری می کند برتر از آموزش است. استاندار در ادامه تاکید نمود ، بسیاری از مسائلی که در حوزه اقتصاد حل نمی شود به خاطر عدم اعتماد به پژوهشگران داخلی است.
در ادامه سرپرست دانشگاه اصفهان دکتر حسین هرسیج به تشریح برنامه های هفته پژوهش در استان پرداخت و اظهار داشت: برگزاری مراسم تجلیل و تکریم از خیرین حوزه پژوهش در دانشگاه ،برگزاری تور پژوهشی دانش آموزان برگزیده در دانشگاه های استان، نشست تخصصی آسیب شناسی پژوهشی، نشست تخصصی هوا برای تنفس، نشست تخصصی حمل و نقل شهری، نشست تخصصی راهکارها و چالش های احیای زاینده رود از جمله برنامه های برگزار شده در هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۰ است که به نحو مطلوب برگزار و بازخوردهای مثبتی به همراه داشت.
دکتر صباحی مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در خصوص انتخاب پژوهشگران و فناوران برگزیده بیان داشت: مراحل تعیین ملاکهای ارزیابی امتیازات، درخواست از دانشگاهها و سازمانهای اجرائی برای معرفی پژوهشگران، فناوران و کارفرمایان برتر،درخواست از دانشگاهها و سازمانها برای معرفی اعضای کارگروههای داوری، تشکیل کارگروهها، هماهنگی و تشکیل جلسات داوری و جمعبندی و اعلام نتایج داوری انجام شد.
شایان ذکر است۱۱۸ پرونده به دبیرخانه وصول شد و پروندهها از ۹ دانشگاه و ۲۱ دستگاه اجرایی ارسال شده بودند که مورد داوری قرار گرفتند.
در جشنواره تقدیر از پژوهشگران برتر هفته پژوهش و فناوری استان در سال ۱۴۰۰ در حوزه علوم پزشکی خانم دکتر ژاله ورشوساز و خانم دکتر معصومه صادقی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزیده شدند و از ریاست دانشگاه علوم پزشکی دکتر شاهین شیرانی، لوح تقدیر خود را دریافت کردند.