رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری اولین ره‌آورد سفرهای علمی

  اولین ره آورد سفرهای علمی تحت عنوان کارگاه گزارش سفرهای علمی در تاریخ ۹۸/۷/۳ در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید. در این کارگاه سرکار خانم دکتر فاطمه مختاری، سرکار خانم دکتر گیتا فقیهی، سرکار خانم دکتر راحله کافیه، سرکار خانم دکتر مرضیه رضایی، جناب آقای دکتر حسین ربانی و سرکار خانم دکتر رخساره معمار گزارش سفرهای علمی خود را ارائه نمودند.

  در این کارگاه خانم دکتر حق جو معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و نیز اعضای شورای بین المللی سازی پژوهش به عنوان داور جهت ارزیابی گزارش سفرهای علمی حضور داشتند. این کارگاه مورد استقبال اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه قرار گرفت. در ابتدای کارگاه جناب آقای دکتر حسین ربانی سرپرست شورای بین المللی سازی پژوهش مقدمه ای در خصوص برنامه ره آورد ارائه نمودند و پس از آن خانم دکتر فاطمه مختاری گزارش شرکت در کنگره جهانی پوست (WCD 2019) در میلان ایتالیا را ارائه نمودند.

   پس از ارائه ایشان پرسش و پاسخ با شرکت کنندگان و نیز اعضای شورای بین المللی سازی پژوهش صورت پذیرفت. دومین سخنران خانم دکتر گیتی فقیهی بودند که گزارش شرکت در کنگره جهانی پوست (WCD 2019) در میلان ایتالیا را ارائه نمودند. سپس خانم دکتر راحله کافیه گزارش شرکت در دوره مشاهده گری در دانشگاه چریته آلمان را ارائه نمودند.

  چهارمین سخنران این کارگاه جناب آقای دکتر حسین ربانی به ارائه گزارش شرکت در کنفراس بین المللی مهندسی پزشکی (EMBC 2019) در برلین آلمان پرداختند. در ادامه کارگاه دو گزارش از شرکت در دوره مشاهده گری و کنفرانس داخلی ارائه شد. خانم دکتر مرضیه رضایی گزارش شرکت در دوره مشاهده گری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز را ارائه نمودند و خانم دکتر رخساره معمار گزارش شرکت در کنگره اعتیاد در سالن همایش های رازی تهران (ASC 2019) را ارائه نمودند.

ره اورد 

 

  در پایان هریک از ارائه ها، اعضای شورای بین المللی سازی پژوهش سوالات خود را مطرح نمودند. هر یک از اعضای شورای بین المللی سازی پژوهش با توجه به ارزیابی به عمل آمده، به گزارش ارائه شده امتیاز دادند. گزارش افراد شامل دو بخش بود. در بخش اول افراد به ارائه گزارش فعالیت و دستاوردهای خود از سفر پرداختند. این موارد عبارتند از: توضیحاتی در خصوص کشور و شهر مقصد، توضیح در خصوص موسسه پذیرش دهنده و یا کنگره، معرفی مراکز علمی بازدید شده، معرفی شخصیت های علمی که ارتباط علمی ایجاد شده است و به طور کلی گزارش دستاورد فرد از سفر. بخش دوم شامل ارائه علمی دوره مشاهده گری و یا مقالات ارائه شده در کنگره ها بود. بر این اساس سایر شرکت کنندگان علاوه بر آشنایی با مقالات و کنگره ها، با موسسات بین المللی آشنایی پیدا نمودند. علاوه بر این افراد با انواع روش های ارتقا روابط بین الملل که هدف اصلی کارگروه روابط بین الملل پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز می باشد، آشنایی شدند.​