نشست خبری ترجمان دانش با اصحاب رسانه ، افزایش میل به فرزند آوری در زنان با تغییر نگرش
29 اردیبهشت ماه، همزمان با هفته ملی گرامیداشت جمعیت نشست خبری "بررسی ارتباط بین نگرش باروری و فرزندآوری و ارزش فرزندان با میزان باروری و نگرش به کنترل باروری و رفتار باروری در زنان متاهل 15 تا 45 ساله شهر اصفهان" و" تدوین و ارزیابی راهکارهای مقابله با ناباروری با رویکرد زوجی" از سوی واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
به گزارش واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر زهرا محبی دهنوی با بیان اینکه برای افزایش فرزندآوری باید در گام اول اقدام به تغییر نگرش کرد، اظهار داشت: به منظور بررسی ارتباط بین نگرش باروری و فرزندآوری و ارزش فرزندان با میزان باروری و نگرش به کنترل باروری و رفتار باروری در زنان متاهل 15 تا 45 ساله شهر اصفهان بالغ بر 500 نمونه از مراکز بهداشتی کل شهر اصفهان انتخاب شدند.
وی ادامه داد: در این تحقیق نمونه ها هر چه ارزش فرزند را بیشتر درک کردند نگرش مثبت آنها افزایش یافت و به فرزندآوری منجر شد .
این محقق و پژوهشگر با اشاره به اینکه در پی آموزش میل به فرزندآوری در آنها افزایش یافت و اقدام به فرزند دوم و سوم کردند، ادامه داد: در این تحقیق دو مداخله انجام گرفت و تلاش شد از نظر روانی و انگیزشی افراد را به فرزندآوری ترغیب کنیم.
وی بیان داشت: امروزه جامعه نیازمند فرزند سالم و کارآمد است که باری از دوش جامعه بردارد.
دکتر اشرف کاظمی نیز در ارتباط با تدوین و ارزیابی راهکارهای مقابله با ناباروری با رویکرد زوجی ادامه داد: افراد اگر بدانند باروری یک فرصت است و دریک دوره زمانی خاص انجام میشود قطعا از این فرصت بیشتر بهره می برند.
وی بیان داشت: بسیاری از زوج های که مراکز ناباروری مراجعه کردند از ابتدا فرزند نمی خواستند اما به خاطر فشارهای اجتماعی تصمیم به فرزندآوری کردند و هنگامی که متوجه شدند نابارورند، میل به باروری و فرزندآوری در آنها دو چندان شد و این نشان می دهد که میل به فرزندآوری به طور طبیعی در زنان وجود دارد.