در سیزدهمین نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده توانبخشی برگزار شد اعلام شد،پژوهشگران ایرانی با فناوریهای نوین، به تشخیص زودهنگام بیماریها و بهبود درمانهای توانبخشی، از جمله تحلیل راه رفتن برای شناسایی آرتروز و بومیسازی الکتروپالاتوگرافی، دست یافتهاند. زهرا سادات رضائیان، عضو هیئت علمی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در نشست «ترجمان دانش» از طرح پژوهشی خود با عنوان «شناسایی آرتروز از طریق نحوه راه رفتن» رونمایی کرد.
در دهمین نشست ترجمان دانش دانشکده بهداشت در آذرماه 1403، تحقیقات جدید به چالشهای رانندگان زن سرویس مدارس و خطرات آلکیل فنولها در بستهبندی مواد غذایی پرداختهاند. یکی از این تحقیقات نشان میدهد که تابآوری و سبکهای مقابلهای میتواند خستگی شغلی رانندگان را کاهش دهد، در حالی که تحقیق دیگر به اثرات منفی آلکیل فنولها در بستهبندی آبمیوهها بر سلامت اشاره دارد. رانندگان زن سرویس مدارس در اصفهان، یکی از گروههای شغلی با چالشهای فراوان در زمینه استرس و خستگی شغلی هستند.
در دومین نشست «ترجمان دانش» دانشکده پزشکی در آذرماه 1403، پژوهشگران به بررسی موضوعات متنوعی همچون زایمان بیدرد، تاثیر غذاهای فوقفرآوریشده بر قلب، آموزش بیماران دیابتی، و مدیریت منابع انسانی پرداختند. در سلسله نشستهای علمی «ترجمان دانش» که در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، پژوهشگران به ارائه نتایج مطالعات خود در حوزههای مختلف سلامت پرداختند.
در راستای گسترش و تحکیم همکاریهای دو جانبه میان مرکز تحقیقات علوم اعصاب به ریاست آقای دکتر وحید شایگاننژاد و مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی به ریاست آقای دکتر حسین ربانی ، در تاریخ 10 دی ماه تفاهمنامه ای با هدف اجرای طرحهای پژوهشی و فناورانه مشترک منعقد گردید.
روز سهشنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۳ وبینار آموزشی "کلیات طراحی گایدلاینهای کشوری" با همکاری سه مرکز تحقیقات قلب و عروق، مرکز تحقیقات پرفشاری خون و مرکز تحقیقات اقدامات تهاجمی قلب پژوهشکده قلب عروق اصفهان برگزار گردید.
در این وبینار که به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش برنامه ریزی شده بود، ابتدا کلیات، اهداف، استانداردهای طراحی گایدلاین و مراحل تهیه گایدلاین توضیح داده شد.
در روز یکشنبه دوم دی ماه سال جاری با حضور رییس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران در سالن جلسات معاونت از بانوان کارمند در معاونت تحقیقات و فناوری تجلیل و قدردانی بعمل آمد. در این جلسه دکتر شیرانی رییس دانشگاه ضمن تبریک خجسته میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)و بزرگداشت مقام زن و روز مادر گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) مختص به بانوان نیستند بلکه متعلق به بشریت هستند که در مدت کوتاه عمر خود درس های بزرگی به ارمغان گذاشتند از جمله آنکه مهمتر از طول عمر، عرض و کیفیت عمر است شاید طول عمر حضرت سلام الله 18 سال باشد ولی عرض آن بی نهایت است .
دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشگاه، درراستای برنامه های آذرماه پژوهش و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه و همچنین شنبه های اخلاق در پژوهش، وبینار آموزشی " ملاحظات اخلاقی در استفاده از هوش مصنوعی " را در تاریخ یکم دی ماه سال جاری با تدریس دکتر سید علی انجو متخصص اخلاق پزشکی و عضو محترم هیأت علمی دانشگاه شاهد برگزار نمود.
کسب افتخار و عنوان پژوهشگر برگزیده کشور توسط پروفسور رویا کلیشادی در آیین بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور، پروفسور رویا کلیشادی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بعنوان پژوهشگر برگزیده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تجلیل شد. این جشنواره یکشنبه ۲۵ آذرماه همزمان با روز پژوهش در سالن همایش ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی تهران با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم و جمعی از مسئولین و پژوهشگران و فناوران برتر کشور برگزار شد.
گزارش برنامه آموزشی " ملاحظات اخلاقی در تدوین پروپوزال" دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشگاه، در آذرماه پژوهش، در راستای توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی و شنبه های اخلاق در پژوهش، برنامه آموزشی با عنوان " ملاحظات اخلاقی در تدوین پروپوزال " را در تاریخ 24 اذر ماه 1403 با تدریس سرکار دکتر ندا یاوری متخصص اخلاق پزشکی و عضو محترم هیأت علمی دانشگاه برگزار نمود.
جناب آقای دکتر رسول نوری
عضو محترم هيأت علمي گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی
و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه
با کمال مسرت، ارتقاء مرتبه علمی شما از استادیاری به دانشیاری که نشان از تلاش و پشتکار شما در عرصه آموزش و پژوهش است را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و برای شما در ادامه این مسیر علمی، آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیقات روزافزون داریم.