رفتن به محتوای اصلی
x
  • چالش‌ها و فرصت‌های حوزه سلامت در اصفهان؛ از طب سنتی تا اورژانس هوایی

    در نهمین نشست «ترجمان دانش» دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دو موضوع اساسی در حوزه سلامت بررسی شد: نیازهای اطلاعاتی پزشکان عمومی در طب سنتی ایرانی و چالش‌های اورژانس هوایی. این نشست با ارائه یافته‌های دو پژوهش، به تحلیل این مسائل و ارائه راهکارهای کاربردی پرداخت. 

    نشست «ترجمان دانش» دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بررسی دو موضوع کلیدی در حوزه سلامت اختصاص داشت. این دو موضوع شامل نیازهای اطلاعاتی پزشکان عمومی اصفهان در زمینه طب سنتی ایرانی و چالش‌های اورژانس هوایی استان می‌شد. 

  • دستاوردهای جدید دندانپزشکی: از بی‌حسی تا بلوک‌های لیتیوم دی سیلیکات

    در دهمین نشست خبری ترجمان دانش، تحقیقات نوین دندانپزشکی ایران در زمینه‌های تشخیص آناتومی دندان‌ها، درمان ریشه و ترمیم بافت‌ها در حال تحول است. از شفاف‌سازی و CBCT برای تشخیص کانال‌های دندانی تا تأثیر داروهای ضد افسردگی بر بی‌حسی دندان و تولید بلوک‌های لیتیوم دی سیلیکات. 

  • آذرماه 1403 در دبیرخانه اخلاق در پژوهش چه گذشت؟

    فعالیت های انجام شده توسط دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشگاه


     دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی

  • سومین وبینار پژوهشی آذرماه پژوهش 1403 مرکز تحقیقات بیوانفورماتیک با عنوان: New trends in Denovo design of antibodies برگزار شد

    سومین وبینار پژوهشی آذرماه پژوهش 1403 مرکز تحقیقات بیوانفورماتیک با عنوان: New trends in Denovo design of antibodies، در تاریخ پنجم دی ماه ساعت ۱۱ تا 12 با سخنرانی سرکار خانم دکتر فاطمه شفیعی عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دارویی دانشکده داروسازی و رئیس مرکز بیوانفورماتیک با موفقیت برگزار شد. 

  • وبینار Microarray(transcriptomics) در ماه پژوهش و به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش توسط مرکز تحقیقات پوست و سالک برگزار گردید.

    وبینار Microarray(transcriptomics) در ماه پژوهش و به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش توسط مرکز تحقیقات پوست و سالک برگزار گردید.

    این کارگاه مربوط به RNA شامل توالی، عملکرد، ساختار ،جایگاه، رونویسی، ترجمه، سطوح بیان و تخریب می‌باشد.

    روش‌هایی مانند آنالیز میکرواری جهت رونوشت‌های RNA به کار می روند.

  • پنجمین وبینار آذرماه پژوهش 1403مرکز تحقیقات سیستمهای نوین دارورسانی با عنوان: میکرونیدل ها در دارورسانی برگزار گردید.

    پنجمین وبینار آذرماه پژوهش 1403مرکز تحقیقات سیستمهای نوین دارورسانی با عنوان: میکرونیدل ها در دارورسانی در تاریخ 25 آذر ساعت 12/30 با سخنرانی سرکار خانم دکتر نرگس بیگی رزیدنت گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی با موفقیت برگزار شد. 

    در این وبینار، پیشرفتهای سیستمهای دارورسانی میکرونیدل در زمینه انتقال دارو از طریق پوست و درمان انواع بیماری ها اعم از سرطان و دیابت بررسی شد. 

    انتقال دارو از طریق میکرونیدل ها بدون درد و غیرتهاجمی و ایمن است و تاثیر قابل توجهی بر آینده علم پزشکی خواهند گذاشت.

  • دومین وبینار آذرماه پژوهش 1403مرکز تحقیقات بیوانفورماتیک با عنوان طراحی محاسباتی دارو و فناوری های نوین برگزار شد

    دومین وبینار آذرماه پژوهش 1403مرکز تحقیقات بیوانفورماتیک با عنوان طراحی محاسباتی دارو و فناوری های نوین، در تاریخ چهارم دی ماه ساعت ۱۲:۳۰ با سخنرانی سرکار خانم دکتر هاجر سیروس با موفقیت برگزار شد. 

    در این وبینار، مقدمات طراحی دارو، روش‌های مورد استفاده در طراحی دارو و انواع مدلسازی ترکیبات دارویی مورد بحث قرار گرفت. طراحی محاسباتی دارو با استفاده از فناوری‌های جدید، تحولی در یافتن داروهای مؤثرتر و شخصی‌سازی‌شده ایجاد کرده است و پیشرفت روزافزون هوش مصنوعی موجب تحول در چشم انداز آینده‌‌ی علوم دارویی شده است.

  • برگزاری برنامه آموزشی " ملاحظات اخلاقی در استفاده از هوش مصنوعی "

    دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشگاه، درراستای برنامه های آذرماه پژوهش و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه و همچنین شنبه های اخلاق در پژوهش، وبینار آموزشی " ملاحظات اخلاقی در استفاده از هوش مصنوعی " را در تاریخ یکم دی ماه سال جاری با تدریس دکتر سید علی انجو متخصص اخلاق پزشکی و عضو محترم هیأت علمی دانشگاه شاهد برگزار نمود.

  • چهارمین وبینار آذرماه پژوهش مرکز تحقیقات علوم دارویی برگزار شد

    چهارمین وبینار آذرماه پژوهش مرکز تحقیقات علوم دارویی با عنوان: هوش مصنوعی در داروسازی با سخنرانی جناب آقای دکتر سید محمد مصطفوی در تاریخ 24 آذر از ساعت 12/30 تا 13/30 باموفقیت برگزار شد.

    در این وبینار انواع هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و هوش مصنوعی نمادین معرفی شدند و کاربردها و اثرات هوش مصنوعی در داروسازی و سلامت و مسائل حوزه سلامت که هوش مصنوعی می تواند به آنها کمک کند و همچنین چالش های به کارگیری هوش مصنوعی در سلامت بررسی شدند.

  • هفتمین نشست ترجمان دانش، ویژه آذرماه پژوهش؛ علوم تغذیه در پی سلامت؛ منیزیم، آفلاتوکسین‌ها و متفورمین

    هفتمین نشست «ترجمان دانش» در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ارائه دستاوردهای جدید علمی در زمینه تغذیه، ایمنی مواد غذایی و سلامت استخوان اختصاص یافت. پژوهشگران با بررسی تاثیر منیزیم بر افسردگی، کاهش آفلاتوکسین‌ها و اثر متفورمین بر تراکم استخوان، بر اهمیت تحقیقات بیشتر در این حوزه‌ها تأکید کردند.

    هفتمین نشست «ترجمان دانش» در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد و در آن پژوهشگران برجسته به ارائه تحقیقات خود در حوزه‌های مختلف سلامت پرداختند.